Sätt att komma dit säkert

Skådespelerskan Keira Knightley, 36, känd för sina filmer som ‘Pirates of the Caribbean’ och ‘Love Actually’, berättade om det sexuella våldet hon upplevde som kvinna. De flesta kvinnor, inklusive jag själv, upplever denna typ av upplevelse, och tanken är att erkänna det som ett socialt problem och hitta en lösning tillsammans.

Guardian rapporterade den 8: e (lokal tid) att Knightley gjorde detta påstående i en nyligen intervju med Harper’s Bazaar. “Inte bara mig, men nästan alla kvinnor har upplevt sexuella trakasserier åtminstone en gång, till exempel famlande eller en obekant man plötsligt exponera sina könsorgan”, säger Knightley. Betonas.

“Jag kunde inte hitta en kvinna som inte trakasserades på något sätt,” tillade han. “Denna situation är så desperat.” Det innebär att vi måste möta de könsfrågor som finns i samhället och hitta lösningar för förändring.

Det är inte första gången Knightley talar offentligt om frågan om sexuella trakasserier mot 풀싸롱 kvinnor. Han medgav att ha utsatts för sexuella övergrepp fyra gånger tidigare 2018, när alltför vurm blåste i Hollywood. I en intervju med Variety, en amerikansk popkulturstidskrift, sa han: “I en bar rörde en grupp män delar av kroppen eller tvingade upp deras kjolar.” “Om du är kvinna måste du ha haft en liknande upplevelse. . ” Han uttryckte också missnöje med hur kvinnor framställs i filmen och tillade att “Jag försöker undvika scener med sexuella övergrepp av män så mycket som möjligt.”

Efter att ha fött två döttrar 2015 och 2019 har Knightley också talat om jämställdhet. I januari förklarade han: “Jag kommer inte att filma en sängscen i en film regisserad av en manlig regissör.” I en mancentrerad kultur är det ofta nödvändigt att implementera en sängscen som är skräddarsydd för den manliga blicken, men det är obekvämt. År 2018 förbjöd han Disney-teckningar från sin dotter. Detta beror på att kvinnliga huvudpersoner i vissa tecknade serier, som Cinderella och The Little Mermaid, framställs som alltför beroende av män och inte oberoende. “Jag lär min dotter att kunna rädda sig själv snarare än att vänta på prinsen”, sa han.

Keira Knightley, från England, gjorde sitt namn som en ledande skådespelerska genom att visas i serien ‘Pirates of the Caribbean’, ‘Love Actually’ och ‘Pride and Prejudice’. De senaste åren har hon kritiserats för att ha tagit på sig oberoende kvinnliga karaktärer, som den feministiska aktivisten i ‘Miss Behavior’ som släpptes förra året eller den geniala matematikern i 2016-arbetet ‘The Imitation Game’. Han gifte sig med musiker och tidigare medlem av bandet Clarksons, 38-årige James Righton, 2013, och de fostrar två döttrar.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다