Se upp för att förbättra rynkor

Hudåldring, som börjar med åldern, är ett naturligt fenomen. Rynkor bildas på grund av hudens åldrande, hudens elasticitet minskar och ansiktsvolymen försvinner gradvis. Därför är intresset för anti-aginghantering idag stort för att se yngre ut än sin egen ålder.

När det gäller anti-aging är det lätt att tro att det är ett problem som människor i 40- och 50-talen brukar bry sig om, men i dessa dagar, även mellan 20 och 30-talet, finns det ett stort intresse för anti-aging-hantering . Inköpsgraden för anti-aging-relaterade skönhetsprodukter ökar också, och intresset för behandlingar ökar också.

Representativa anti-aging behandlingar inkluderar Sculltra och Collagen Booster Core Injection, vilket förbättrar rynkor och skapar volym genom att främja kollagenproduktion.

Eftersom PLLA, huvudingrediensen, är i pulverform späds den och injiceras i hudskiktet. Du kan kontrollera den naturliga volymen 6 veckor efter proceduren som kallas Skulptur. Vanligtvis är det svårt att se en märkbar effekt med en enda behandling, och det är nödvändigt att få minst tre behandlingar varje månad för att maximera effekten, och du kan njuta av effekten i ungefär två år.

Det är svårt att bekräfta resultaten direkt efter proceduren, och i fallet med Scultra, som kräver mer än tre behandlingar, är det oundvikligen en börda när det gäller tid och kostnad. Dessutom måste en separat ansiktsmassage tillämpas efter ingreppet för att förhindra nodulärt fenomen. Kollagenboosterinjektion är ett förfarande som kompenserar för dessa brister i Scultra.

Collagen Booster Core-injektion är en behandling genom att kombinera Elanse, som har effekten att producera kollagen, och PN, ett hudregenererande material. Ingredienserna är desamma som den befintliga kollagenboosterinjektionen, 강남가인안마 men kombinationen av förhållandet är annorlunda, så kollagenproduktionen förbättras med 40% jämfört med kollagenboosterinjektionen, så en högre volymetrisk effekt kan förväntas.

När det gäller kollagenboosterinjektion kan det vara effektivt under behandling på svåra kinder, nasolabiala veck och tempel, och det finns nästan ingen nodul, så ingen separat ansiktsmassage krävs efter proceduren. Dessutom kan du se effekten med endast en procedur och du kan kontrollera resultaten direkt efter proceduren. Underhållsperioden är vanligtvis cirka 2 år, även om det finns individuella skillnader, och efter 2 år förblir ingredienserna inte i kroppen utan sönderdelas och släpps ut ur kroppen.

Dr Jaecheol Lee från Brown Dermatology sa, “Eftersom varken Sculltra eller Collagen Booster Core-injektion kan lösas upp efter proceduren, är det nödvändigt att konsultera en hudläkare med omfattande erfarenhet innan proceduren för att se effekten utan biverkningar.”

”Den befintliga fyllmedelsbehandlingen är ett förfarande där en ingrediens som kallas hyaluronsyra injiceras i huden för att få en omedelbar volymeffekt, medan kollagenboosterinjektion är ett förfarande som kontinuerligt producerar autogent kollagen i kroppen på behandlingsstället, vilket skapar en känsla av volym över tid. Det är en princip. Därför är det ett förfarande som kan rekommenderas för dem som har en känsla av motstånd mot fyllmedel. ”

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다