Perjanjian perniagaan dengan peletakan jawatan

Korea Asset Management Corporation (KAMCO) menandatangani perjanjian perniagaan dengan Korea Credit Guarantee Fund untuk menormalkan pengurusan perniagaan syarikat yang menyokong S&LB setelah membeli aset.

S&LB adalah program sokongan yang menyediakan kecairan dengan menyewa semula setelah membeli aset seperti kilang dan bangunan pejabat syarikat yang mengalami krisis kecairan sementara.

Perjanjian perniagaan ini disiapkan untuk menyokong S&LB menyokong krisis pengurusan syarikat yang diatasi oleh Corona 19 melalui kerjasama antara Camco dan Credit Guarantee Fund.

Kamco memilih syarikat yang memerlukan perundingan pengurusan di antara syarikat yang disokong oleh S & LB dan mengesyorkannya kepada Dana Jaminan Kredit, 폰테크 dan Dana Jaminan Kredit menyediakan program perundingan pengurusan yang paling sesuai untuk syarikat yang disyorkan oleh Kamco.

Selain itu, untuk mendukung normalisasi manajemen perusahaan S&LB, kedua organisasi tersebut sepakat untuk bekerjasama antara satu sama lain untuk memberikan maklumat dan sumber dan menyokong pembentukan sistem kerjasama, dan rancangan pelaksanaan terperinci untuk ini akan dibincangkan secara terpisah.

“Kami berharap perjanjian perniagaan ini akan membantu PKS yang masih bergelut dengan pemulihan perniagaan,” kata Gwi Soo Kim, ketua bahagian sokongan korporat. Saya akan aktif memohon. “

Sejak 2015, Camco telah menyediakan kecairan 6686 bilion won kepada syarikat 52 melalui S & LB untuk membantu mengekalkan pekerjaan kepada 4,700 orang, dan syarikat-syarikat sokongan untuk mengatasi Corona 19 melalui pelbagai program sokongan korporat seperti Jualan the’Corporate Asset Program Sokongan ‘. Menerajui .

Petisyen Blue House untuk peletakan jawatan Pesuruhjaya Perkhidmatan Kewangan Eun Seong-soo, yang menetapkan pelaburan cryptocurrency sebagai spekulasi, melebihi 200,000.

Sehingga jam 3:31 pada 22hb, 2,0629 orang menyetujui petisyen awam bertajuk “Saya menggesa peletakan jawatan sukarela Pesuruhjaya Perkhidmatan Kewangan Eun Seong-soo.” Petisyen tersebut disiarkan pada 23 bulan lalu dan melebihi 100,000 persetujuan dalam 3 hari. Ketika cryptocurrency jatuh baru-baru ini, jumlah ahli konsensus meningkat dengan pesat.

Sekiranya lebih daripada 200,000 orang setuju dalam masa 30 hari dari saat petisyen didaftarkan dan diterbitkan, ada kemungkinan untuk menerima respons secara langsung dari Blue House atau pemerintah.

Sebelumnya, Ketua Eun Seong-soo mengatakan pada pertemuan umum Jawatankuasa Urusan Politik Majlis Nasional pada 22 bulan lalu bahawa “mata wang maya adalah mata wang yang tidak dapat diterima” dan “pemerintah tidak dapat melindungi semua pelabur mata wang maya.”

Keesokan harinya, petisyen itu didaftarkan dan diposkan. Cheong Won-in berkata, “4050 orang tua telah mengumpulkan aset dengan mudah dengan melaburkan pendapatan buruh pada usia harta tanah yang meningkat, tetapi mereka mencurahkan pelbagai peraturan untuk mencegah bahkan peluang 2030 yen.”

Dia mengkritik dasar cukai, dengan mengatakan bahawa dia menjana wang tanpa mengakui cryptocurrency, jadi dia harus membayar pajak. Dia menambahkan, “Apakah perumahan itu baik untuk spekulasi dan duit syiling tidak sesuai untuk spekulasi?” Dia menambahkan, “Kami akan memberi anda peluang untuk memperbaiki dunia yang salah yang diciptakan oleh orang dewasa dengan tangan anda sendiri, jadi secara sukarela mengundurkan diri.”

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다